Я маю надію, що по закінченню реабілітації я повноцінно повернуся до своїх обов’язків на військовій службі!

Продовжуємо знайомство з роботою реабілітаційної команди Центру реабілітаційної медицини  Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського.

В залі пацієнтам допомагає займатися асистент фізичного терапевта  Олена Хахуза.

На тренажерах працює пацієнтка, бачимо знайоме обличчя.

- Доброго дня! Ми з Вам вже зустрічалися в Центрі кілька місяців тому. Як проходить Ваше відновлення та лікування?

- Доброго дня! Мене звати Таміла, мені 56 років, я повторно звернулася в Центр реабілітаційної медицини Полтавської обласної лікарні ім.М.В.Скліфосовмького. Рік назад я отримала травму плеча, розриви ротаційної манжети. В кінці вересня мене прооперовано, була пластика в плечовому суглобі. Перший курс реабілітації дав дуже гарні результати, дякуючи вмінню та наполегливості мого помічника фізичного терапевта Олени Іванівни і ми шли на результат 80 % повернення сил, але цього замало, так як я військовий медик, начмед військової частини і мені потрібне повне відновлення плечового суглобу для роботи у військовій частині. Тому я і звернулася повторно, працюємо вже 2 тиждень, результати дуже добрі дякуючи апаратурі і дякуючи тій програмі, яку для мене склали, ми отримуємо гарні результати і я маю надію, що по закінченню реабілітації я повноцінно повернуся до своїх обов’язків на військовій службі.

Щиро дякую колегам за моє відновлення!

-         -          Дякуємо Вам за Вашу роботу, адже Ви також допомагаєте рятувати наших Захисників та Захисниць. Бажаємо швидкого одужання! Дякую колективу Центру реабілітаційної медицини за результативну роботу, за відновленне здоров’я Українців та бажаю нових успіхів та досягнень! А усім пацієнтам Центру бажаю швидкого відновлення!  

Проект «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» фінансується за рахунок коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) https://www.bmz.de/en в рамках грантової програми «Підтримка партнерств в сфері охорони здоров’я» https://hospitalpartnerships.org/...//www.bmz.de/enDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) https://www.giz.de/en/html/index.html

http://rehab.pl.ua/

Віталій Шевченко