Дуже задоволена якістю реабілітації.

Продовжуємо зустрічі з командою Центру реабілітаційної медицини  Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського.

З пацієнткою працює та допомагає виконувати вправи Ілля Володченко - асистент фізичного терапевта.

Цікавимося у пацієнтки успіхами процесу відновлення та реабілітації.

-  Доброго дня. Мене звати Зінаїда, мені 71 рік. 15 січня в мене трапився інсульт.

Зявилась раптова слабкість в ногах, порушення функцій руху в ногах та руках, особливо в руці.

За час перебування в Центрі в мене покращилися сила м’язів та почали відновлюватися рухи. Трішки покращилась мова, бо зі мною працює логопед. Я працюю на тренажерах, на балансирі, відвідую сеанси ерготерапії.

Зі мною працює асистент фізичного терапевта Володченко Ілья Олександрович – чудовий спеціаліст. Дуже задоволена якістю реабілітації. Щиро дякую колективу Центру за увагу до пацієнтів, за їх людяність та чудове ставлення, за їх роботу та наше відновлене здоровя.

Дуже вдячна міжнародним партнерам за надане обладнання та можливість повноцінно проходити реабілітацію.

-  Від усіх пацієнтів дякую колективу Центру реабілітаційної медицини за результативну роботу, за відновлене здоров’я Українців та бажаю нових успіхів та досягнень! А усім пацієнтам Центру бажаю швидкого відновлення!  
Проект «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» фінансується за рахунок коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) 
https://www.bmz.de/en в рамках грантової програми «Підтримка партнерств в сфері охорони здоров’я»

https://hospitalpartnerships.org/...//www.bmz.de/enDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) https://www.giz.de/en/html/index.html
http://rehab.pl.ua/
Віталій Шевченко, виконавчий директор БО "Лікарняна каса Полтавщини", координатор проекту