Дякую богу, що ми живемо в цьому світі.

Продовжуємо зустрічі з командою Центру реабілітаційної медицини  Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського.

Елеонора Білокінь - Асистент фізичного терапевта проводить заняття з пацієнткою.

-   Доброго Вам дня! Ви можете поділитися з нами, як проходить Ваше лікування?

- Я, Тимошенко Олена Володимирівна, мені 69 років. Вперше потрапила в лікарню з інсультом. Пройшов місяць. Дуже дякую колективу лікарні за швидке одужання, за чуткість, за їх працю. Відновлення йде своїм шляхом, як і потрібно. Медичний персонал дуже стимулюють пацієнтів, підхвалюють, підтримують, за що їм велика подяка. Дякую богу, що ми живемо в цьому світі, що ми живі та здорові, та можемо ще принести якусь користь, а хвороби минають.

Я сюди приїхала лежачою, їздила на колясці, зараз можу ходити з ходунками та маю надію, що стан ще покращиться.

Елеонора Білокінь: Пацієнтка дуже серйозно налаштувалась на одужання. Вона виконує усі рекомендації і ми бачимо чудовий результат.

-          Дякую колективу Центру за вашу роботу, та бажаю, щоб усі пацієнти були вмотивовані до одужання та найшвидшого відновлення!

Проект «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» фінансується за рахунок коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) https://www.bmz.de/en в рамках грантової програми «Підтримка партнерств в сфері охорони здоров’я» https://hospitalpartnerships.org/...//www.bmz.de/enDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) https://www.giz.de/en/html/index.html

http://rehab.pl.ua/

Віталій Шевченко, виконавчий директор БО "Лікарняна каса Полтавщини" , координатор проекту