13.11.2023. Третя лекція: "Професійне вигорання"

13.11.2023 року в 14:00 - третя лекція - зустріч з циклу лекцій по реабілітаційній медицині згідно спільного Німецько - Українського проекту «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» по співпраці Altmühlseeklinik Hensoltshöhe (Німеччина), з Полтавська обласна клінічна лікарня імені М.В. Скліфосовського (Україна).
Лекцію «Професійне вигорання» нам надав докт. Йоахім Шнюрле – заступник головного лікаря Altmühlseeklinik. Головний лікар-спеціаліст з внутрішньої медицини, до 2014 року працював головним лікарем внутрішнього відділення клініки невідкладних станів.
Його основна компетенція полягала в кардіологічній та гастроентерологічній діагностиці, консультуванні з діабету та навчанні ХОЗЛ. Він також відповідав за кардіологічну інтенсивну терапію та спільно відповідав за міждисциплінарну онкоконференцію.
Також має додаткову медичну кваліфікацію з психотерапії. Завдяки своїй експертизі він особливо задіяний у сфері психосоматичних та онкологічних захворювань.
Має дозвіл на підвищення кваліфікації лікарів.
 
Допомогла з перекладом та веде лекцію Світлана Каунцінгер – соціальний педагог, досвідчений соціальний працівник та носій мови.
 
Запрошуємо членів реабілітаційних команд на заплановану конференцію: Zoom.
Лекція № 3: "Професійне вигорання"
Час: 13 листопада 2023 14:00 Київ (13:00 Берлін)
Увійти Zoom Конференція
Ідентифікатор конференції: 830 7478 7407
Код доступа: 13112023LK