23.10.2023. Друга лекція: "Реабілітація після ампутацій"

Спільний Німецько - Український проекту «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» по співпраці Altmühlseeklinik Hensoltshöhe (Німеччина), з Полтавською обласною клінічною лікарнею ім. М.В.Скліфосовського (Україна) для підтримки української системи охорони здоров’я. Мета проекту - допомога розвитку Центру реабілітаційної медицини обласної лікарні для надання медичних послуг потребуючим в Полтавській області.
Проект реалізує Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (Німецьке товариство міжнародного співробітництва). Його замовляє та фінансує Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) і співфінансує Фонд Ельзи Кронер-Фрезеніус (EKFS).
Одним з напрямків співпраці є цикл лекцій з реабілітації від німецьких друзів.
Лекцію «Реабілітація після ампутацій» нам надав доктор Dr. Richard Häne - медичний експерт, спеціаліст з ортопедії та травматології. Виконуючи обов’язки старшого лікаря, він насамперед доглядає за ортопедичними пацієнтами. Під час медичної роботи на посаді лікаря - спеціаліста лікарні швидкої допомоги отримав багатий досвід оперативного та консервативного лікування хворих із захворюваннями колінного, плечового та кульшового суглобів, а також дегенеративних захворювань хребта та суглобів. Крім того, він має додаткову медичну кваліфікацію з лікувальної фізкультури та курортології.
Тисніть на фото- переходьте за посиланням.