Здорове харчування, Кулінарія

    икра

    28.12.2010

    Перед новогодними праздниками центр экспертиз "Тест" взял на исследование деликатесный продукт. В двух из девяти баночек от разных производителей специалисты обнаружили превышение допустимого уровня консервантов

    Пиріжки з абрикосамиІнградієнти:

    200 мілілітрів молока
    30 г вершкового масла
    1 шт. яйце
    1 ч. ложка сухих дріжджів
    1 пакетик (2г) ваніліну
    2 ст. ложки рослинної олії
    2 ст. ложки цукру
    0.5 ч. ложки солі
    трохи більше2.5 склянки борошна
    для начинки
    300-400 грамів абрикосів
    цукор
    для сиропу
    4 ст. ложки цукру
    4 ст. ложки води

    Гарбузові оладки "Сонечко"Інградієнти:

    Гарбуз - 400 г
    Ковбаса (варена) - 200 г
    Яйце куряче - 2 шт
    Борошно пшеничне - 2 ст. л.
    Масло вершкове - 1 ст. л.
    Сіль (на смак)
    Перець чорний (мелений, за смаком)
    Олія рослинна (для смаження)
    Соус томатний

    Сирні "гамбовці"Інградієнти:

    300-350 грамів сиру (сир сухий без рідини)
    1 яйце
    3-4 ст. ложки борошна
    1-2 ст. ложка манної крупи
    2 ст. ложки цукру
    1 пакетик ваніліну
    щіпка солі
    додатково
    1/4 склянки панірувальних сухарів
    1 ст. ложка цукру

    Десерт "Зимова казка"Інградієнти:

    Журавлина - 150 г
    Груша - 2 шт
    Йогурт - 350 мл
    Цукор-пісок - 1 ст. л.
    Кукурудзяні пластівці - 50 г
    Горіхи волоські - 70 г
    Мастика (для прикраси)

     

    Закусочний торт "Снігові віражі"Інградієнти:

    Яйце куряче (10 шт. - Для омлету, 1 яйце - для прикраси) - 11 шт
    Борошно пшеничне - 4 ч. л.
    Сливки - 4 ст. л.
    Сир твeрдий (200 г - для крему, 4 ст.л. - для омлету)
    Соус (томатний) - 3 ст. л.
    Сіль
    Майонез --4-5 ст. л.
    Часник - 3 зуб.
    Зелень - 2 ст. л.
    Шпинат (заморожений) - 80 г
    Перець (червоний гіркий, за смаком)
    Маслини (без кісточок) - 40 г
    Морква (відварна) - 1 шт
    Буряк (відварна) - 1 шт
    Гвоздікa
    Редька (зелена) - 1 шт

    Персиковий торт-суфлеІнградієнти:

    корж :
    2 яйця
    50 гр. крохмалю
    50 гр. борошна
    1 ч. ложка розпушувача
    100 гр. цукру
    1 пакетик ванільного цукру
    суфле :
    400 гр. персикового йогурту
    200гр. вершків для збивання
    100 мл. персикового соку
    1 яєчний білок
    2 ст. ложки цукру
    20 гр. желатину швидкорозчинного
    1 банка (450 гр.) консервованих персиків
    кілька крапель лимонного соку
    прикраса з желе
    10 гр. желатину швидкорозчинного
    400 мл. мульти вітамінного соку

    МлинціІнградієнти:

    дріжджі, 2 яйця,

    близько 2 літрів сироватки (млинців виходить багато),

    приблизно 6 ст. ложок цукру,

    6 ст. ложок рослинного масла,

    щіпка солі.

    Пиріжки на сметанному тесті

    Інградієнти:

    1 склянка сметани
    0.5 склянки кефіру
    1 шт. яйце
    2 ст. ложки рослинної олії
    1 неповна чайна ложка соди
    0.5 ч. ложки солі
    1 ч. ложка цукру
    2.5 склянки борошна
    Будь-яка начинка

    Сторінка 1 із 9

    © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

    Please publish modules in offcanvas position.