Цикл лекцій з реабілітаційної медицини

Завдяки спільному Німецько - Українському проекту «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» по співпраці Altmühlseeklinik Hensoltshöhe (Німеччина), з Полтавською обласною клінічною лікарнею ім. М.В.Скліфосовського (Україна) для підтримки української системи охорони здоров’я та сприяння її відновлення - започатковуємо цикл лекцій з реабілітації від німецьких друзів.

Проект реалізує Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (Німецьке товариство міжнародного співробітництва). Його замовляє та фінансує Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) і співфінансує Фонд Ельзи Кронер-Фрезеніус (EKFS).

Маємо надію, що досвід німецьких колег буде цікавий медичним працівникам українських  лікарень, тому запрошуємо бажаючих приєднатися до вебінару (інформація буде на данному сайті), а його запис буде збережено на даній сторінці та на каналі YouTube з посиланнями в коментарі.

Команда німецьких колег, які працюють з проектом:

Лікарів підтримує «реабілітаційна бригада». Зокрема, в Altmühlseeklinik працюють провідні психотерапевти з травматерапією при посттравматичному стресовому розладі та психологічної терапії болю та  досвідчені реабілітаційні спортивні терапевти, фізіотерапевти та медсестри з алгезіологічною підготовкою.

Презентацію першої лекції «Реабілітаційні концепції» нам надав Dr. Friedbert Herm - Головний лікар – спеціаліст з ортопедії та спеціаліст з фізичної та реабілітаційної медицини.

Проводити презентацію нам допоможе Nataliya Merkel – старший лікар.