Жовтень 2022. Допомога продовжується. КНП «Котелевський ЦПМСД»

27.10.2022 року КНП «Котелевський ЦПМСД» в якості благодійної допомоги отримав від благодійної організації "Лікарняна каса Полтавщини" апарат CIPAP/BIPAP/ST/AVAPS Foras Yel Elite з маскою та зволожувачем. Дане обладнання дасть можливість покращити якість надання медичної допомоги хворим з тяжкими захворюваннями, які потребують паліативної допомоги, полегшити страждання та забезпечити надання медичної допомоги вдома.

БО «Лікарняна каса Полтавщини» забезпечує хворих лікарськими засобами та виробами медичного призначення при лікуванні поширених хвороб (бронхіти, пневмонії, виразкова хвороба шлунку та 12 палої кишки, дерматити, дорсалгії та інші) в разі як амбулаторного так і стаціонарного лікування; забезпечує безкоштовне обстеження згідно Формуляру ЛК. З більш детальною інформацією про послуги  можна  ознайомитися на сайті БО «Лікарняна каса Полтавщини».

Щоб стати членом БО «Лікарняна каса Полтавщини» необхідно звернутися у відділення «Приватбанку», Ощадбанку, відділення Укрпошта для оформлення заяви на вступ та оплати за перші три місяці перебування в БО «Лікарняна каса Полтавщини». Щомісячний благодійний внесок - 50 грн.

Шановні жителі Котелевської громади, потурбуйтеся  про своє здоров’я завчасно, приєднуйтеся до БО «Лікарняна каса Полтавщини».