Студенти - здобувачі медичної освіти приєднуються до проекту.

У відповідності до міжнародного проекту по співпраці Altmühlseeklinik Hensoltshöhe (Німеччина) з Полтавською обласною клінічною лікарнею ім. М.В.Скліфосовського «Партнерство між лікарнями – партнери зміцнюють здоров’я» німецьким друзями проводяться лекції з реабілітаційної медицини, які потім розміщуються на сайті проекту, або на YouTube каналі у вільному доступі.

Мета проекту - допомога Центру реабілітаційної медицини ПОКЛ ім.М.В.Скліфосовського. 

Працівники кафедри фізичної та реабілітаційної медицини Полтавського державного медичного університету також були включені в команду слухачів лекцій.

І не дивно, що кафедра фізичної та реабілітаційної медицини ПДМУ знаходиться на 2 другому поверсі даного Центру. Студенти - майбутні лікарі проходять і теоретичні, і практичні навчання з даного предмету в одному приміщенні, поєднуючи теоретичні знання з працею разом з пацієнтом.

Тепер здобувачі освіти Полтавського державного медичного університету також мають можливість ознайомлюватися з лекціями колег з Altmühlseeklinik Hensoltshöhe.

Проект розширює свої межі та географію співпраці.

Не лише реабілітаційна команда Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.В.Скліфосовського, а й команди ще 12 медичних закладів приєдналися до навчання. Також усі бажаючі з реабілітаційних команд лікарень України мають можливість приєднуватися онлайн до лекцій, або ознайомлюватися з ними на Ютуб каналі, чи сторінках сайту проекту.

На фото:

  •        Студенти ПДМУ на занятті при перегляді лекції «Реабілітація після ампутацій».
  • Подяка Ректора ПДМУ Вячеслава Ждана за співпрацю та міжнародне партнерство Altmühlseeklinik Hensoltshöhe.

Віталій Шевченко