До уваги усім власникам картки БО «Лікарняна каса Полтавщини»!

Щомісячний благодійний внесок в 2024 році залишається без змін – 50 грн.
Щиро дякуємо усім членам БО «Лікарняна каса Полтавщини», що у тяжкий для країни час Ви залишаєтесь членами організації та турбуєтесь про своє здоров’я та здоров’я своїх рідних.
В скрутний для населення період Благодійна організація «Лікарняна каса Полтавщини» продовжує допомагати власникам картки ЛК при лікуванні в стаціонарі та амбулаторно.
За 2023 рік лікувальним закладам Полтавської області для обстеження та лікування біля 2 тисяч звернень власників картки ЛК-жителів Полтавщини, та понад 3 тисяч військових - організацією надана благодійна допомога у вигляді сплати за замовлені лікарські засоби та вироби медичного призначення на суму понад 3,7 млн. грн.; надано компенсацій за вироби медичного призначення: пластини, суглоби, інше та самостійно придбані ліки, чи обстеження – на 641998,29 грн. в 208 випадках.
В 2023 році БО «Лікарняна каса Полтавщини» допомогла закладам охорони здоров’я Полтавської області медичним обладнанням на суму 718206,53 грн. для покращення обслуговування власників картки ЛК та жителів області.
В 2022 році організацією було придбано та передано на передову 8 тепловізорів, і в 2023 році для власників картки ЛК- наших Захисників також було передано 2 тепловізори на суму 35816 грн.
Організація надала благодійну допомогу військовим медикам та шпиталям Харківської, Донецької та Полтавської областей - ліки та вироби медичного призначення для лікування поранених чи травмованих на суму 1063608,84 грн.
Сплачуючи щомісяця п’ятдесят гривень, згідно з Умовами благодійної організації «Лікарняна каса Полтавщини», Ви зможете мати:
• лікування в усіх медичних закладах Полтавської області та України;
• медикаментозне забезпечення до 3 разів на рік до 10 днів на випадок при стаціонарному чи амбулаторному лікуванні при гострих, невідкладних станах та загостренні хронічних хвороб, сума допомоги в лікарнях Полтавської області не залежить від суми внесків, а залежить від тяжкості захворювання;
• компенсацію за металоконструкції при травмах (до 6 000 грн.);
• компенсацію за придбані порт-системи при онкозахворюванні (до 6 000 грн.);
• компенсацію вартості самостійно придбаних комплектів покриття для операційних столів, хірургічних сіток в розмірі до одного річного внеску (600 грн.);
• допомогу при лікуванні за межами Полтавської області – компенсацію до 20 000 грн. (згідно чеків за придбані ліки), один випадок на рік, до 10 днів допомоги;
• можливість зробити за рахунок «Лікарняної каси Полтавщини» планові оперативні втручання та отримати на них лікарські вироби та засоби медичного призначення, компенсацію за необхідні одноразовий інструментарій, штучні кришталик, суглоб, зубний протез та інше (до 6 000 грн.),
• можливість зробити за рахунок «Лікарняної каси Полтавщини» ургентні та профілактичні лабораторні обстеження, МРТ, КТ (компенсація до 600 грн.);
• можливість допомогти врятувати наших Захисників та Захисниць, адже кожен внесок в 50 грн. може стати врятованим життям та приблизити перемогу України.
Війна стала викликом для Українців. Не стоїть осторонь і БО «Лікарняна каса Полтавщини». Усі власники картки ЛК згуртувалися та допомагають нашим Захисникам та Захисницям. Ми отримуємо допомогу із-за кордону для прифронтових лікарень, а власники картки ЛК, які тимчасово виїхали за межі України – продовжують сплачувати благодійні внески для допомоги Українцям.
Приймаємо участь у спільному з німецькими друзями благодійному проекті по забезпеченню Центру реабілітаційної медицини КП «Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.В.Скліфосовського ПОР» реабілітаційним обладнанням та функціональними ліжками на 150 тис.євро. http://rehab.pl.ua
Благодійна організація «Лікарняна каса Полтавщини» співпрацює з понад 200 організаціями на договірних умовах. Пропонуємо договір 2022 року вважати пролонгованим і на 2024 рік без зміни суми внеску – 50 грн..
Детальна інформація за телефонами: 098-163-74-56 та 050-363-74-56, 053-263-74-56, або на сайті: http://www.poltavalk.com.ua. та на сторінці в Фейсбук
Запрошуємо усіх жителів Полтавської області приєднуватися до організації та разом захистити себе, своїх близьких, наших рідних військових, які нас боронять, наших знайомих та не знайомих - друзів з інших регіонів.
Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо Перемоги та мирного неба!