07.12.2023 Четверта лекція: «Реабілітація після політравми та переломів»

07.12.2023 відбудеться четверта лекція - зустріч з циклу лекцій по реабілітаційній медицині згідно спільного Німецько - Українського проекту «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» по співпраці Altmühlseeklinik Hensoltshöhe (Німеччина), з КП "Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського (Україна).
Лекцію «Реабілітація після політравми та переломів» нам надав Dr. Richard Häne - медичний експерт, спеціаліст з ортопедії та травматології. Виконуючи обов’язки старшого лікаря, він насамперед доглядає за ортопедичними пацієнтами. Під час медичної роботи на посаді лікаря-спеціаліста лікарні швидкої допомоги отримав багатий досвід оперативного та консервативного лікування хворих із захворюваннями колінного, плечового та тазостегнового суглобів, а також дегенеративних захворювань хребта та суглобів. Крім того, він має додаткову медичну кваліфікацію з лікувальної фізкультури та курортології.
Допомагає з перекладом та веде лекція Наталія Меркель – старший лікар відділення геріатричної реабілітації.
Після лекції буде можливість поспілкуватися з Dr. Richard Häne, та отримати відповіді на свої запитання по даній темі .
 
Запрошуємо Вас на заплановану зустріч -лекцію: Zoom.
Тема: Лекція 4: Реабілітація після політравм та переломів
Час: 7 грудня 2023 18:00 Киев (17:00 Берлін)
Увійти Zoom Конференція:
Ідентифікатор конференції: 290 961 0530
Код доступу: 07122023LK
 
Запис лекції буде розміщено:
 
Проект «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» фінансується за рахунок коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) в рамках грантової програми «Підтримка партнерств в сфері охорони здоров’я» Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)